Roermond

De Winkelstad in Midden-Limburg
Een absolute aanrader is een bezoekje aan de historische stad Roermond in Midden-Limburg. Binnen 45 minuten staat u in de gezellige binnenstad met zijn monumentale panden, charmante winkelstraten, sfeervolle pleinen en de rivier de Roer die eigenwijs door de stad slingert. Roermond is een levendige stad met een unieke sfeer die al eeuwenlang een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft op zowel de bewoners als de bezoekers van de stad. Het zijn vooral de talloze winkels in het Designer Outlet Roermond die jaarlijks miljoenen bezoekers trekken.
Designer Outlet Roermond

Met ruim 8 miljoen bezoekers per jaar is het een van de grootste attracties in Nederland. Met meer dan 185 designerwinkels, ruim 25 restaurants, een grote (halfopen) speeltuin en een gezellige drukke sfeer is het Designer Outlet Roermond een bezoekje meer dan waard.

levendige binnenstad

In slechts 5 minuten lopen bent u vanuit het Designer Outlet Roermond zo in de binnenstad of aan de populaire Roerkade. In het centrum van Roermond vindt u de leukste modeboetieks, conceptstores en unieke speciaalzaakjes met heerlijke streekproducten of hippe woonaccessoires. Geniet van de bourgondische gastvrijheid die Roermond kenmerkt. De vele pleinen en terrassen bieden een overvloed aan eetcafés en restaurants.

De Maasplassen

Bekijk de stad ook eens vanaf de Maasplassen, en een echte aanrader voor de water(sport)liefhebber. Huur een sloepje en meer aan langs een van de vele beachclubs die Roermond rijk is. De Maasplassen bij Roermond beslaan ruim 3.000 hectare aan grote en kleine plassen die in verbinding staan met de Maas. Samen vormen ze een levendig decor voor watersport en recreatie