Designer Outlet Roermond

Het perfect shopping dagje uit
Het Designer Outlet Roermond ligt op op zo’n 40 km afstand van Bungalowpark de Heihorsten en is een waar paradijs voor iedereen die graag een dagje wil shoppen. Naast mooie merken, aantrekkelijke prijzen, bijzondere aanbiedingen en diverse evenementen, vindt u bij Designer Outlet Roermond ook restaurants, cafés (waaronder twee vestigingen van Starbucks), een grote speeltuin en 6.600 parkeerplaatsen.

Grootste shop attractie
van Nederland

Het Designer Outlet is de laatste jaren uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle outlet van Europa. Met meer dan 185 designerwinkels, ruim 25 restaurants, een grote (halfopen) speeltuin en een gezellige drukke sfeer, beleeft u er een heerlijk dagje uit!
Het Designer Outlet biedt luxe en premium lifestylemerken tegen gereduceerde prijzen (tot wel 70% korting). Voor elke shopper is er wat wils: van beeldbepalende modemerken tot de bekende mainstreet merken. En dat zeven dagen per week!
Ben je aan het shoppen in het Designer Outlet en wil je even naar het centrum van Roermond? Dat kan natuurlijk! Vanuit het plein bij restaurant La Place en Mc Donald’s loop je binnen 5 minuten via de passage naar de Markt in Roermond.